Diyarbakır Deprem / Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal.

Diyarbakır Deprem / Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal.. 21 hours ago · son dakika! Kandilli rasathanesi, depremin derinliğinin 5 km olduğunu bildirdi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

21 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 22 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda!

Diyarbakır'da deprem
Diyarbakır'da deprem from www.gunboyugazetesi.com.tr
Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı. 22 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 21 hours ago · son dakika! Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan. 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

20 hours ago · son dakika deprem haberleri.

Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› diyarbakır deprem tıklayın. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. 20 hours ago · son dakika deprem haberleri. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? 21 hours ago · diyarbakır deprem haberleri, diyarbakır deprem ile ilgili bulunan haberler listelenmiştir. Çevre illerden de hissedilen depremde can ve mal. 20 hours ago · diyarbakır'da deprem.

Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! More images for diyarbakır deprem » 20 hours ago · diyarbakır'da deprem. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi.

Diyarbakır'da deprem oldu! Çevre iller de hissetti!
Diyarbakır'da deprem oldu! Çevre iller de hissetti! from www.haberekspres.com.tr
Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Dec 04, 2020 · siirt'teki deprem diyarbakır, şanlıurfa, bingöl'de de hissedildi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 21 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 11.44'te merkez üssü ergani olan depremin büyüklüğü 4.0 olarak.

22 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Okumak istediğiniz haberi bu sayfada bulamadıysanız daha gelişmiş arama için buraya ›› diyarbakır deprem tıklayın. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan. 20 hours ago · diyarbakır'da deprem. Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. More images for diyarbakır deprem » 21 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 22 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Diyarbakır ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi.

Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 21 hours ago · diyarbakır'da ergani merkezli 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda!

Irak'taki Deprem Diyarbakır, Mardin ve Batman'da Korkuya ...
Irak'taki Deprem Diyarbakır, Mardin ve Batman'da Korkuya ... from foto.sondakika.com
Depremin yerin 13 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! 20 hours ago · diyarbakır'da deprem. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, diyarbakır'ın ergani ilçesinde saat 11.44'te 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, son dakika açıklamasına göre.

20 hours ago · diyarbakır'da deprem.

More images for diyarbakır deprem » 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, diyarbakır depremi şiddeti, zamanı ve merkezi nedir? Afad'ın açıklamasına göre merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesi olan 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı afet ve acil durum yönetim başkanlığı deprem daire başkanlığı tarafından yapılan duyuruda bugün saat 11.44 sıralarında merkez üssü diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! 21 hours ago · diyarbakır'ın ergani ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Order online today and enjoy easy ordering & quick delivery in kölleda! Afad verilerine göre, saat 11.44'te diyarbakır ergani'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Diyarbakır'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 22 hours ago · diyarbakır'da 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, son dakika açıklamasına göre. Yerin 20 km derinliğinde gerçekleşen depremin uzun sürdüğü de vurgulandı.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Facebook